Започва третото пръскане срещу насекоми и гризачи на територията на община Панагюрище

В периода 14 – 24 юли 2015 година ще се извърши третото пръскане на сгради и тревни площи на територията на община Панагюрище срещу насекоми и гризачи, съобщават от местната администрация.
По предварителна схема и при подходящи метеорологични условия в първите два дни – 14 и 15 юли, ще се извърши нощното пръскане на тревните площи срещу вредители в град Панагюрище, а на 16 юли – в останалите населени места на общината.
В останалите дни от графика ще бъдат обработени площите, подлежащи на дезинсекция и дератизация – в училищата и детските градини на територията на общината; сградите на осемте кметства на общината, както и всички заявени от кметовете по места закрити помещения и тревни площи.
Срещу насекоми и гризачи в град Панагюрище ще бъдат обработени и площите в сградата на Община Панагюрище, Градска библиотека “Стоян Дринов”, Исторически музей и къщите музеи, Театър Дом-паметник, Обединен детски комплекс, Спортна зала, Социален патронаж, Дневен център за деца с увреждания “Дъга”, Център за настаняване от семеен тип за деца “Павел Бобеков”, Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи, Дневен център за възрастни хора с увреждания “Св.св. Козма и Дамян”, Градски универсален магазин, Общинско предприятие “Чистота”.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn