Започна записването за ученическия лагер в село Панагюрски колонии. Тази година смените ще са три

В летния ученически лагер в село Панагюрски колонии /община Панагюрище/ тази година ще има три смени.

Общинската база „Ученически лагер“ ще отвори врати на 1 юли 2019 година, когато ще започне първата лагерна смяна „С УСМИВКА И БОДРОСТ НИЕ СПОРТУВАМЕ, РИСУВАМЕ  И ТВОРИМ СРЕД ПРИРОДАТА“.  Тя ще бъде с продължителност 10 дни – до 10.07.2019 година (включително). Началник на първата лагерна смяна ще бъде г-жа Невенка Врагова-Гоешкова. Програмата на първа лагерна смяна включва дейности, насочени към усъвършенстване на двигателната култура на децата и учениците, опознаването и опазването на природата, умения за общуване и взаимно уважение.

 

Втората лагерна смяна, която ще бъде в периода 15.07.2019 година – 24.07.2019 година (включително), е с наименование „СРЕД ПРИРОДАТА – ЗДРАВИ, БОДРИ И ВДЪХНОВЕНИ“. Тя включва разнообразни дейности, въздействащи върху физическото здраве на децата и личностното им израстване в посока формиране на уважение и любов към природата, толерантност към другите, чувство на отговорност и умения за работа в екип. Началник на втора лагерна смяна ще бъде г-жа Маргарита Паланкалиева, учител в ОУ „Проф. Марин Дринов”.

 

Третата смяна в общинската база „Ученически лагер“ в село Панагюрски колонни ще се проведе от 29.07.2019 година – 07.08.2019 година (включително). Началник смяна ще бъде г-жа Мария Бензарова – учител по хореография. Мотото е „ЛЯТНА СПОРТНО-ТАНЦОВА АКАДЕМИЯ В ПЛАНИНАТА“. Трета  лагерна смяна е насочена към много спортни състезания, турнири, туризъм, развиване и усъвършенстване на екипната работа.

 

Записването за всяка смяна се извършва от началниците на лагерните смени. Броят на лагеруващите в трите лагерни смени е до 200.

За контакти:

Невенка Стоева Врагова – Гоешкова

Началник на първа лагерна смяна „С УСМИВКА И БОДРОСТ НИЕ СПОРТУВАМЕ, РИСУВАМЕ  И ТВОРИМ СРЕД ПРИРОДАТА“

GSM: 0889 94 27 57

 

Маргарита Паланкалиева

Началник на втора лагерна смяна „СРЕД ПРИРОДАТА – ЗДРАВИ, БОДРИ И ВДЪХНОВЕНИ“

GSM:0885 16 61 63

 

Мария Бензарова

Началник на трета лагерна смяна „ЛЯТНА СПОРТНО-ТАНЦОВА АКАДЕМИЯ В ПЛАНИНАТА“

GSM:0888771776 

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn