Започна записването за ученически лагер в село Панагюрски колонии

В летния ученически лагер в село Панагюрски колонии /община Панагюрище/ тази година ще има три смени.Общинската база „Ученически лагер“ ще отвори врати на 11 юли 2017 година, когато ще започне първата лагерна смяна „С грижа за себе си и природата“. Тя ще бъде с продължителност 10 дни – до 20 юли 2017 година /включително/. Началник на първата лагерна смяна ще бъде Невенка Врагова-Гоешкова – преподавател в Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм. Програмата на първа лагерна смяна включва разнообразни дейности, въздействащи върху физическото здраве на децата и личностното им израстване в посока формиране на уважение и любов към природата, толерантност към другите, чувство на отговорност и умения за работа в екип.

Броят на лагеруващите в първата лагерна смяна е 68 деца.

Втората лагерна смяна, която ще бъде в периода 25 юли – 3 август /включително/ е с наименование „С дъх на гора“, с началник Иванка Тодева – старши учител в Център за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище. Програмата на втора лагерна смяна включва десет незабравими дни, изпълнени с добро настроение и приятни емоции – занимания в творчески ателиета, игри на открито, походи, вечерно кино, караоке вечери, Master class за народни танци.

Броят на лагеруващите във втората лагерна смяна е 68 деца.

Третата смяна в общинската база „Ученически лагер“ в село Панагюрски колонни ще се проведе от 8 до 17 август /включително/. Началник смяна ще бъде Мария Бензарова – учител по хореография. Мотото е „Лятна, спортно-танцова академия в планината“. Трета лагерна смяна е насочена към много спортни състезания, турнири, туризъм и развиване и усъвършенстване на танцовите умения.

Броят на лагеруващите в трета лагерна смяна е 60 деца.

Записването за всяка смяна се извършва от началниците на лагерните смени.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn