Започна кампанията за събиране на местни данъци и такси в Община Панагюрище

Започна кампанията в Община Панагюрище за събиране на местни данъци и такси, съобщиха от местната администрация.На всички физически и юридически лица ще бъдат изпратени съобщения за дължимите данък върху недвижимите имоти и такса битови отпадъци.

Жителите на община Панагюрище могат да платят своите задължения на каса в брой или чрез ПОС терминал в отдел „Местни данъци и такси“ в сградата на Общинска администрация, етаж 1 /вход от страната на НЧ „Виделина-1865“/, стая 2, всеки работен ден от понеделник до петък, от 8:30 до 12:30 и от 13:30 до 17:00 часа. Дължимите данъци и такси могат да се заплатят по банков път в обслужващата Общината банка Райфайзен банк, на касите на Easy Pay в цялата страна, както и в кметствата на населените места – Попинци, Левски, Елшица, Бъта, Баня, Поибрене, Оборище и Панагюрски колонии.

Жителите на общината могат да заплатят своите задължения на вноски – първа до 30 юни, втора до 31 октомври 2017 година. Патентният данък може да се изплаща на четири вноски.При платен пълен размер на данъците в срок до 30 април 2017 година, се ползва 5% отстъпка.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn