Започна приемът на номинации за Ротари ПРИЗнания за 2017 година

„Ротари клуб”– Панагюрище започна приема на номинации за ежегодните призове „В прослава на Панагюрище и България”. Учредени от местните ротарианци през 2008 година, те се присъждат за съпричастност и помощ при решаването на проблемите в обществото, както и за заслуги за прославата на родния край и Родината. Наградата е морална и е в ротарианския дух да насърчава високоморални норми във всички професии и да помага за изграждането на доброжелателство и мир по света.

Медии, неправителствени и общински организации, членове на Ротари клуба номинират личности или екипи, които имат влияние върху живота на града ни, подпомагат възпитаването на добродетели в младото поколение и повишават известността на Панагюрище в страната и света.

В края на месец март ръководството на „Ротари клуб” – Панагюрище ще обобщи направените номинации и ще определи носителите на приза за 2017 година. Церемонията по награждаването ще се състои в началото на месец април, съобщиха от клуба.

Припомняме, че с престижните Ротари признания за 2016 година бяха удостоени Нона Немигенчева, музикален педагог, чиито талантливи възпитаници печелят многобройни престижни награди в страната, самата тя също е носител на редица призове, Иван Иванов, управител на фирма „Огнена хризантема” за популяризирането на България и Панагюрище и ролята му за провеждане на Световното първенство по фойерверки в града ни, и Иван Александров, председател на Сдружение „Асарел България Оупън“  за перфектната организация на Международния турнир по тенис на маса в Панагюрище, в който участват спортисти от световна величина.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn