Започна третата лагерна смяна на Панагюрски колонии

Днес започна третата лагерна смяна на с. Панагюрски колонии. Тя ще премине под надслов „Природата – наш дом” и ще продължи до 8 август /включително/. 

Трета смяна е с началник Стоянка Ракова и включва занимания в творчески ателиета, игри на открито, походи, кино-вечери, караоке вечери. Десет незабравими дни, изпълнени с добро настроение и приятни емоции за децата и техните ръководители.

В летния лагер в село Панагюрски колонии /община Панагюрище/, тази година ще има четири смени.  Четвърта лагерна смяна „Спортна академия в планината” ще бъде в периода  13 август – 22 август /включително/. Програмата е насочена към много спортни състезания, турнири, туризъм, развиване и усъвършенстване на екипната работа.

Броят на лагеруващите във всяка от смените е до 50 /петдесет/. Записването на желаещите деца и ученици за лагерните смени се извършва от началниците на смените, а заплащането на таксите – в Центъра за административно обслужване в сградата на Община Панагюрище, всеки работен ден от 8:00 часа до 18:00 часа.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn