Зарибяват езерото на Панагюрски колонии преди риболовното състезание на 25 юли

И тази година майсторите на риболова ще имат възможност да покажат умения на риболовното състезание, което традиционно се провежда на село Панагюрски колонии в разгара на лятото. Риболовната надпревара ще се проведе на 25 юли, на езерото в курортното селище, съобщи кметът на селото Петко Стоев. Желаещите да участват ще могат да се запишат в самия ден преди старта на състезанието. Риболовците ще имат на разположение 3 часа. Постиженията ще оценява квалитетно жури, а за победителите са подсигурени награди.

За да бъде добра слука на рибарите 3–4 дни преди състезанието, езерото в центъра на селището ще бъде зарибено, в него ще бъдат пуснати 200 килограма шарани.Участниците в състезанието ще могат да вземат безвъзмездно уловеното, като ограничението е до 5 риби.

Надяваме се на хубаво време, за да могат любителите на риболова да се насладят на своето хоби, а зрителите да преживеят един приятен сред красивата природа на село Панагюрски колонии“, каза кметът Стоев и прикани „Елате и се забавлявайте!“ 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn