Захари Бахаров, Юлиан Вергов и Владо Карамазов идват в Панагюрище с “Арт“

Панагюрище влезе в програмата на голямото есенно турне на „Три Беарс Ентъртеймънт“ – продуцентската компания на Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров. През есента почитателите на театралното изкуство ще видят „Арт“ на Ясмина Реза. Представлението ще се играе в залата на Театър Дом-паметник на 7 октомври в 19 ч.

art2
Припомняме, че от Панагюрище започна голямото лятно турне на „Три Беарс Ентъртеймънт“ с най-касовата комедия компанията – „Спанак с картофи“ на Золтан Егреши, а представлението успя да разсмее истински панагюрските театрални почитатели.
„Арт“ разказва за приятелството от първо лице, за изкуството да го съхраниш и да продължиш напред. Трима дългогодишни приятели Марк, Серж и Иван стигат до дълбоки откровения и прозрения, провокирани от модерното изкуство и от темпераментните си характери. Рeжисьорът Антон Угринов споделя, че „Владо, Захари и Юли са най-добрите приятели на земята. Познават се от около 15 години и са минавали през какво ли не заедно… Героите от пиесата Марк, Серж и Иван са най-добри приятели и се познават точно от 15 години“.

Oborishte.bg

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn