Защо е важно да играем при лицензиран букмейкър?

Когато избирате подходящо място за спортни залози, правило номер едно е да се фокусирате единствено и само върху лицензирани компании. Това са надеждните и максимално безопасни платформи. Старайте се винаги да инвестирате парите си само и единствено в тях. Добрата новина е, че с български лиценз са снабдени не малко букмейкъри. По този начин родната аудитория разполага с по-широк избор. При всички случаи дори да се окажете запленени от страница за спортни залози силно, но тя няма лиценз, най-добре е да избягвате да се регистрирате в нея. Ако се чудите защо, веднага ще ви дадем и логични обяснения. Ето какви са причините да залагате само в лицензирани букита.

Защото само те са легални!

Официално от България можете да влезете в много различни страници за залози. Истината е, че достъпът до нелицензирани букмейкъри не винаги е забранен. Напротив – съществуват платформи, които нямат разрешение от НАП да оперират у нас, но все пак българските потребители могат да влязат и дори да играят в тях. В други случаи клиентите използват специални огледални линкове. Те са необходими, когато букмейкърът не просто няма лиценз за България, но и е недостъпен в интернет. Без значение каква точно е хипотезата, ако сайтът за спортни залози няма официален лиценз, издаден от НАП, на практика той се води нелегален за родната аудитория. С други думи вие извършвате неправомерни действия.

Защото те са не ограничени откъм обхват на услуги!

Наличието на лиценз е добре дошло не само за потребителите, но и за самите букмейкъри. Истината е, че компаниите без официално разрешение да оперират на пазара, получават по-малък обхват от мачове и спортни събития. Причината е, че никой не желае да работи с платформа, в която куца сигурността и безопасността. Тези букмейкъри могат и да ви предлагат отлични бонуси за привличане на нови клиенти, но пък пакетът им от услуги и коефициентите няма да са най-добрите на пазара.

Защото само те са безопасни за вас!

Ако законовите разпоредби относно хазартната дейност у нас не ви безпокоят, сигурни сме, че поне вашата лична безопасност представлява безопасност за вас. Истината е, че лицензираните букмейкъри са единствените сигурни и надеждни места за спортни залози. Когато играете в такава платформа, вие сте защитени. Защитата се състои в пакет от мерки за предпазване на вашите лични данни и финансови средства от посегателства от трети лица. Освен това, ако играете в лицензиран букмейкър, това означава, че той се регулира от съответните органи на държавата и спазва наложените изисквания за осигуряване на безопасна среда за потребителите. Последно, но не по важност, букитата с лиценз ви предоставят правото на специална защита, в случай че попаднете в конфликт или друга спорна ситуация с друг играч или самата кампания по време на вашата активност.

Ако държите на честната и справедлива игра, сигурността и надеждността за вашата активност със спортни залози, не си позволявайте да участвате в платформи без лиценз за България. Наличието на този документ е най-голямата гаранция, която можете да получите, в случаите, когато търсите компания с добра репутация с предварително взети регулаторни мерки за вашата безопасност. А в случай че вече имате регистрация в лицензиран и сигурен букмейкър и търсите възможности да подобрите играта си, вижте тук няколко интересни предложения и съвети от опитните потребители в мрежата и професионалните типстъри.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn