Интерактивен годишен календар популяризира културните събития в община Панагюрище

За трета поредна година Община Панагюрище промотира събитията от културния календар за 2016 година на интернет страницата си под формата на електронна интерактивна книжка /http://www.panagyurishte.org/images/kk2016/index.html#/0/.
Събитията са обособени в четири раздела – културни прояви с международно, с национално, с регионално и местно значение, и чествания на кръгли годишнини. Общият обем на Годишния културен календар е 50 страници. Всеки от разделите е илюстриран със снимки от събитията през 2015 година. Страниците на интерактивната книга-календар се разтварят на фона на музикален съпровод, а част от събитията са илюстрирани с анимация.
В този атрактивен вид годишният културен календар е разработен за увеличаване рекламната дейност на Община Панагюрище и насочен към все по-голям брой информирани лица и привлечени за участие в културния живот на Община Панагюрище.
Реализирането за трета поредна година на електронната визия на Културния календар на Община Панагюрище е поредна стъпка при изпълнение на един от приоритетите в управленската програма – превръщане на Панагюрище в привлекателен център за културен туризъм.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn