За тринадесета година EVN България кани студенти за своята стажантска програма „Младежи с бъдеще“

За тринадесета поредна година ЕVN България ще проведе своята лятна стажантска програма „Младежи с бъдеще“, която дава възможност на талантливи младежи да придобият реален практически опит в дружеството. Желаещите да участват в програмата могат да кандидатстват по определени позиции, в съответствие с техния интерес и предпочитания. Програмата е с продължителност три месеца: юли, август и септември 2018 г.

В зависимост от обявените позиции местата на провеждане на стажовете включват централни отдели на EVN България и клиентски центрове на компанията в Югоизточна България.
EVN България кани желаещите за стаж да подадат своите документи за кандидатстване в срок до 30 април 2018 г. на електронен адрес: internship@evn.bg.

Информация за конкретните стажантски позиции е публикувана на интернет страницата на ЕVN България www.evn.bg в меню „Кариери” на линк: http://www.evn.bg/Karieri/mladezhi_s_badeshte.aspx
И тази година стажантите ще имат възможност да работят по реални и значими проекти, подкрепяни от опитни и квалифицирани специалисти. След края на стажа най-успешно представилите се ще имат шанс да получат предложение за по-дългосрочен ангажимент в дружеството или покана за посещение на централата на EVN в Австрия.
През 2018 г. EVN България отново ще вземе участие в редица кариерни форуми с цел активни студенти и търсещи работа да осъществят пряк контакт с представители на компанията и да получат подробна информация и консултация за кариерните възможности в нея. Календарът на участията включва:

13-14 март 2018 г. – Национални дни на кариерата гр. София

29 март 2018 г. – Кариерен форум, Минно-геоложки университет, гр. София

4 април 2018 г. – Национални дни на кариерата гр. Пловдив

17 април 2018 г. – Форум Стажове, Технически университет- гр. София

18 април 2018 г. – Форум Стажове, Технически университет

21 април 2018 г. – Кариерен форум, Берлин, Германия.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn