„Златен ключ” получиха отличниците на Випуск 2020’ в град Панагюрище

На официална церемония, състояла се на10 юли, в двора на къща-музей „Райна Княгиня”, кметът на община Панагюрище Никола Белишки, заедно със заместник-кметът „Хуманитарни дейности Галина Матанова, връчиха за осма поредна година отличието „Златен ключ” на отличниците на Випуск 2020’.

Ръководството на община Панагюрище поздрави зрелостниците за упорития труд и постигнатите високи резултати като им пожела да успяват и да сбъдват мечтите си.

Изборът на място за днешната празнична среща не е случаен, предвид, че сме в родната къща на една бележита българска, отличила себе си още от ранните ученически години като изключително интелигентна, будна, предприемчива и избрана от панагюрската общност да бъде обучавана за бъдеща учителка на град Панагюрище”, подчерта заместник кметът Матанова и допълни: „За нас е особена гордост да споделим вашета удовлетвореност от това, че успяхте. Вие сте най-добрите сред добрите! Вие сте успехът на община Панагюрище от завършващите средно образование, Випуск 2020 година!”

На добър час, пожела на младите хора Белишки:“Вярвам, че вие сте тези хора, които рано или късно ще запишат част от ссоята история в голямата книга, историята на Панагюрище! Пожелавам ви го от все сърце! И, където и да намерите реализация, винаги си спомняйте за мястото, откъдето сте тръгнали, а най-добре, ако можете, реализирани специалисти, да се върнете тук“, каза градоначалникът.

Завършили средното си образование с успех над 5,80 са 11 зрелостници от СУ”Нешо Бончев и Професионална гимназия по индустриални технологии мениджмънт и туризъм:

Събко Евтимов Стрелешки– СУ „Нешо Бончев“

Мирена Георгиева Ненкова– СУ „Нешо Бончев“

Виктория Георгиева Манева– СУ „Нешо Бончев“

Добринка Ганчова Годжевъргова– СУ „Нешо Бончев“

Мирослав Николаев Терзов– СУ „Нешо Бончев“

Иванина Тодорова Дупелова– СУ „Нешо Бончев“

Габриела Ганчева Кавъркова– ПГИТМТ

Петър Райков Василев– ПГИТМТ

Иван Георгиев Обретенов– ПГИТМТ

София Николаева Пашова– СУ „Нешо Бончев“

Йоанна Иванова Чамова– СУ „Нешо Бончев“.

На церемонията присъстваха директорите на СУ „Нешо Бончев” и Професионална гимназия по индустриални технологии мениджмънт и туризъм Веска Барова и инж. Лушка Апостолова и класните ръководители на отличниците – Василка Навущанова, Снежа Симеонова, Дечка Мангова и инж. Людмила Гашурова. Те също бяха поздравени от ръководството на общината.

На финала всички вдигнаха наздравица за бъдещата успешна реализация на младите хора.

Още снимки от събитието може да видите на фейсбук страницата на Медиен център „Оборище“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn