Злато и сребро за Николай Цанев и Елеонора Спасова от Международен турнир по спортни танци за Купа „Нефтохимик” в Бургас

Танцовата двойка от Панагюрище Николай Цанев и Елеонора Спасова записа силно участие в в турнира за изгряващи звезди на Международното състезание по спортни танци „Купа Нефтохимик“, което се проведе на 7-ми декември в зала „Бойчо Брънзов“ в Бургас.

В група 9 годишни – латино, малките танцьори спечелиха първо място и се окичиха със златните медали, а в група 11 годишни – латино, се класираха на второ място, което им донесе сребърните медали.

Танцьори от общо 18 различни клубове показаха своите умения по време на международното състезание по спортни танци Купа „Нефтохимик”  в Бургас. За нивото на турнира говори и това, че съдиите, които оценяваха изпълненията и излъчиха шампионите в общо 16 категории бяха от България, Австрия, Румъния и Молдова.

Николай и Елеонора се състезават за Клуб по спортни танци „Импулс”- Пазарджик. Треньори на чаровната двойка са Ваня и Иван Александрови.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn