Зрелостниците на Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм получиха своите дипломи

На тържествена церемония в двора на училището на 23 юни зрелостниците от Випуск` 2016  на Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм /ПГИТМТ/ получиха своите дипломи за завършено средно образование и свидетелства за професионална квалификация. Гости на тържеството бяха Александър Чобанов, директор „Човешки ресурси” в „Асарел-Медет”АД, Нистор Хаинов, представител на „Ротари клуб”-Панагюрище, Светла Петришка, председател на Училищното настоятелство, родители на зрелостниците. Музикален поздрав към завършващите отправи с песен Стойко Шопов. Поздравителен адрес бяха изпратили от „Асарел-Медет”АД .

Настъпи последният ден, който ще ви свързва с нашето училище и с вашите учители. Днес вие затваряте една страница от вашия живот и отваряте нова. Заедно с вас от нас си тръгва една малка частица и ние винаги ще си спомняме за вас. Това е и ден за равносметка”, каза директорът на Професионалната гимназия Лушка Апостолова.

4 7Тя съобщи, че през учебната 2015 – 2016 година Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм са завършили  65 ученици от редовна форма на обучение, разделени в три специалности: „Организация на хотелиерството и бизнес администрация“ с класен ръководител Иван Ангелков, „Компютърна техника и технологии“ с класен ръководител Мария Куртакова и клас „Минна електромеханика и промишлена електроника“ с класен ръководител инж. Мария Елшишка, както и 27 ученици от вечерна форма на обучение в специалностите „Машини и системи с ЦПУ“ и “Кетъринг” с класен ръководител Соня Димитрова.
Първи своята диплома получи отличникът на випуска Пенчо Галилеев, който завърши средното си  образование с успех отличен 5,65. Другите двама зрелостници с отлични дипломи  бяха Павел Бодуров с успех отличен 5,53 и Кристиян Байряков с отличен 5,52. Тримата отличници получиха стипендии от „Асарел Медет“АД, връчени от Александър Чобанов и предложение за професионална реализация в миннодобивната компания. От името на „Ротари клуб“-Панагюрище  Нистор Хаинов връчи на Пенчо Галилеев почетна грамота и парична сума.
IMG_7698 IMG_7717 IMG_7723 Дипломи получиха 43-ма ученици, свидетелства за професионална квалификация – 45 ученици. Тържествената церемония завърши  със снимка за спомен и традиционното броене до 12, след което шапките на зрелостниците полетяха високо във въздуха.

IMG_7725

IMG_7703IMG_7692Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn