Зрелостниците на Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм получиха своите дипломи

На тържествена церемония в двора на училището, на 24 юни, 58 зрелостници от Випуск` 2015 на Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм /ПГИТМТ/ получиха своите дипломи за завършено средно образование и свидетелства за професионална квалификация – 3-та степен.

Благодаря ви, че избрахте нашето училище, че бяхте наши ученици“, каза в приветствието си директорът на професионалната гимназия инж. Лушка Апостолова. „Днес приключва училищният ви живот, но уроците не свършват с последния звънец. Животът е най-добрият учител и ние, вашите учители, ви пожелаваме да бъдете отлични ученици“, каза Апостолова, пожелавайки на зрелостниците на добър час.

Първа своята диплома получи отличникът на випуска Екатерина Табанджова, чието свидетелство за завършено средно образование бе с успех „отличен“ 5.51. Дипломи с успех „много добър“ получиха 33 ученика, 19 с успех „добър“, 5 с успех „среден“. Общият успех на випуск 2015 на ПГИТМТ е „много добър“ 4.53.

IMG_38202

През учебната 2014-2015 година 12-ти клас са завършили 93-ма ученици в следните специалности: „Банково дело“, с класен ръководител Емилия Мулешкова,„Компютърна техника и технологии“, с класен ръководител инж. Магдалена Гоешкова, „Електрообзавеждане на производството. Добивни и строителни минни технологии“, с класен ръководител инж.Людмила Гашурова, „Лазерна и оптична техника.„Машини и системи с ЦПУ, с класен ръководител инж.Петранка Цветкова, “Кетъринг и Тъкачно производство“, с класен ръководител инж.Росица Колибанекова.

IMG_3790IMG_3823

С думи на благодарност към своите преподаватели се обърна Екатерина Табанджова: „Ако сега имаме вярата, че сме успели, дължим го на вас. Ако имаме самочувствието, че сме силни и непоколебими, дължим го на вас. Ако сме открити, честни и правим добро, пак сме ваши длъжници“. От името на на „Ротари клуб“ – Панагюрище доц.д-р Атанас Шопов поздрави всички зрелостници с успешното завършване и връчи на зрелостника с най-висок успех Екатерина Табанджова почетна грамота и сумата от 100 лева. Последва традиционното броене до 12 и шапките полетяха във въздуха. Пред погледите на своите близки и приятели младите хора от Випуск` 2015 на ПГИТМТ стояха усмихнати и развълнувани с дипломи в ръце. Снимаха се заедно за последен път като ученици. От този ден пътищата им се разделят. Животът ще поднесе нещо различно на всеки от тях. Единственото сигурно е, че те винаги ще си спомнят с обич за любимото училище и своите учители.

IMG_3835

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn