Ивайло Митев представя романа си „Съдба на дете“ днес в Панагюрище

Днес,  23 март , в Общинска библиотека „Стоян Дринов“ ще бъде представен романа на Ивайло Митев „Съдба на дете“. Събитието е с начален час 17:30ч.

Няма по-високо морално задължение за една нация от това, да се погрижи за своите деца – нейното бъдеще. Само че, не всички от тях имат шанса да бъдат отгледани така, както трябва – в семейство.
Тази книга е роман за тяхната съдба. Те са изоставените деца на България. Децата, на които не бива да обръщаме гръб. Децата, на които всички ние можем и трябва да помогнем. Защото, сме отговорни за техния живот, който е не по-малко уникален от живота на всеки друг. Всички приходи от книгата „Съдба на дете“, ще бъдат дарени на Дома за деца, лишени от родителска грижа „Катя Ванчева“ в с. Широка лъка, община Смолян.
Парите от продажбата на тази книга ще бъдат изразходвани за подпомагане дейността на дома, за мероприятия, свързани с повишаване на уменията, знанията и общата култура на децата.„Вярвам, че това ще увеличи техния шанс за реализация в живота”, категоричен е Ивайло Митев.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn