„Игри за добрини“ във виртуален формат започват на 20 март с турнир по шахмат. Домакин е „Асарел-Медет“АД

Промяната в начина ни на живот като общество и като личности, наложена драматично през 2020 г. доведе до преосмисляне и адаптация на проектите и дейностите на всички ни. Българската мрежа трансформира популярната и любима на мнозина инициатива Игри за добрини, и ще реализира нейното виртуално провеждане. През месец март ще бъдат организирани турнири по три различни видео игри/спортове между отбори на компаниите, които отново да застанат зад кауза, в която вярват. 

Първите виртуални „Игри за добрини“ започват на 20 март с онлайн турнир по шахмат. Домакин е „Асарел-Медет“АД, а отборът на компанията в състав: Иван Смилянов, Петьо Караджов, Васил Цветков и Петър Хаинов, е сред фаворитите за златните медали.

Ето и останалите виртуални турнири, които ще се проведат в рамките на „Игри за добрини“:

Counter-Strike: Global Offensive за PC с домакин Софарма, 27 март, събота;

FIFA 2019 за PlayStation 4. Турнирът ще се проведе по-късно през годината.

Регистрацията за участие в „Игри за добрини“ е отворена до 05 март, 2021 г.

Ангажирането на служителите и сплотяването им в отбор, състезаващ се за обща кауза е убедителен пример за споделени ценности и настойчивост да продължаваме, въпреки всички трудности и препятствия, в една обща посока, особено днес, в настоящата турбулентна ситуация.

Проектът „Игри за добрини“ на Българската мрежа цели да покаже, че отговорните компании, доброто здраве на служителите, спортът и каузите могат да вървят ръка за ръка. В изпълнение на тази цел Мрежата организира поредица спортни турнири, в които всяка участваща компания се бори за избрана от нея социална кауза. Така печелейки турнира, печели и избраната от отбора кауза, за която отива събрания награден фонд.

Игри за добрини“ е част от колективната програма на Българската мрежа на Глобалния Договор на ООН „Здрави на работа“, която стартира в изпълнение на Стратегическия план 2015+ за работа по Целите на ООН за устойчиво развитие. Програмата “Здрави на работа” кореспондира на Цел 3 “Осигуряване на здравословен начин на живот и стимулиране на благосъстоянието на всички във всички възрасти”.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn