“Игри за добрини” стартира с тенис и благородни каузи. Домакин на турнира в Панагюрище е „Асарел-Медет“АД

Като член на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, „Асарел-Медет“АД ще бъде домакин на първото издание на турнир по тенис на маса от поредицата „Игри за добрини“, който ще се проведе на 16 юни /събота/, от 10 часа, в спортна зала „Арена Асарел“. Водещо в желанието на компанията за домакинство бяха не само дългогодишните традиции, които гр. Панагюрище има в този спорт, но най-вече социалната насоченост на инициативата.

Специални гости на официалната церемония по откриване на турнира ще са Огнян Траянов- председател на Българска мрежа на Глобалния договор на ООН, Ана Финджикова- директор „Човешки ресурси“ на „Асарел-Медет“ АД, Иван Александров- член на Управителния съвет на Българска федерация по тенис на маса и председател на сдружение „Асарел България Оупън“.

След церемонията ще има специална демонстрация по тенис на маса с участието на Анелия Карова и деца от СКТМ „Асарел-Медет“.

„Асарел-Медет“АД сформира свой мъжки отбор по тенис на маса, който е съставен само от служители на дружеството. Хората, на които компанията ще разчита за спечелване на първото място са: Асен Попниколов (капитан), Стоян Лалков, Стайко Стайков, Спас Гочев и Иван Смилянов.

„Игри за добрини“ е част от колективната програма на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН „Здрави на работа“ и цели да покаже, че отговорните компании, доброто здраве на служителите, спортът и каузите могат да вървят ръка за ръка. За целта Мрежата организира поредица от спортни турнири, в които участващите компании насърчават активния начин на живот, доброто здраве и състезателния дух на служителите си, които избират своя социална кауза и се борят за нея. Печелейки турнира, компанията печели и наградния фонд, който бива дарен за избраната от отбора кауза.
Каузата, за която отборът на „Асарел-Медет“ АД ще се бори в „Игри за добрини“ е в подкрепа на доброволците от БМЧК и тяхна инициатива в помощ на деца лишени от родителска грижа в Община Панагюрище.

 

Програма „Игри за добрини“- турнир по тенис на маса „Асарел-Медет“ АД ‘2018

         16 юни /събота/

9.00 – 9.45 : Регистрация на отборите

10.00 – 12.00 : Отборно състезание

12.00 -13.30 : Обедна почивка и организирано посещение до Исторически музей, Панагюрище

13.30 – 14.00 : Официална церемония по откриване на турнира и демонстрация с участието на Анелия Карова и деца от СКТМ „Асарел-Медет“

14.15 : Индивидуално състезание

16.00 : Награждаване на победителите и закриване на турнира

 

Oborishte.bg

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn