Изпратиха бъдещите първолаци от ЦДГ”Пролет”

Тържество по повод изпращане на завършващите от подготвителна група”Мики Маус” на ЦДГ „Пролет“, с учителки Марияна Дерменджиева и Павлина Ерова се проведе в камерната зала на Театър Дом – паметник в петък вечерта. За доброто настроение на многобройните гости в залата малчуганите бяха подготвили пъстра програма под надслов „За раздяла настъпи час”, изпълнена с много стихчета,  песни и танци.Порасналите момчета и момичета показаха, че добре познават буквите и цифрите ,и са готови да постъпят в първи клас. Благодариха на своите учителки за положените грижи и любов.

DSC09277 DSC09288 DSC09290 DSC09301 DSC09306 DSC09307 DSC09316

Символично предадоха щафетата на най-малките възпитаници на детското заведение близначките Гергана и Радиана Узунови, като им подариха по една кукла.

DSC09295

За своето отлично представяне децата заслужено получиха бурните аплодисменти на развълнуваната публика.  Директорът на детското заведение Анета Сапунджиева пожела на бъдещите първолаци късмет в новия път, по който ще тръгнат и им връчи свидетелствата за завършено предучилищно образование.

DSC09319

С китка здравец ги дари директорът на ОУ”20 април” Минка Ланджева, а от ОУ”Проф. Марин Дринов” им бяха изпратили поздравителен адрес. Бъдещите ученици преминаха под арка от цветя , за да поемат по дългия и интересен път на знанието.

DSC09350

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn