Изтичат годишните винетки за леките автомобили, закупени през декември

Предстои изтичането на срока на валидност на годишните винетки, закупени през декември 2020 г. и януари 2021 г. До 30 дни по-рано те може да бъдат подновени онлайн преди предстоящите пътувания по празниците.

На уеб платформите Vinetki.bg и Tollpass.bg, както и в мобилното приложение TollPass всеки може да провери датата, до която е валидна винетката за лекия му автомобил. В тази категория са всички пътни превозни средства до 3.5 тона включително.

За всички собственици и шофьори на леки автомобили Vinetki.bgTollpass.bg и Tollpass App дават възможност до един месец преди изтичане на срока на срока на валидност да се заплати новата винетка за следващата година, като това може да стане от компютър или телефон, без да се налага посещение на пункт за продажби. Въвежда се само регистрационен номер, държава на регистрация и начална дата на активиране на новата винетка.

Цената ѝ остава непроменена и най-изгодна за редовни пътувания – 97 лева за една година от избраната начална дата. Не се повишават цените и на винетките с по-кратък срок на валидност – уикенд винетката остава 10 лв., седмичната – 15 лв., месечната -30 лв., тримесечната -54 лв.

Независимо откъде и как е закупена винетката, можете да въведете регистрационен номер на автомобил в TollPass App и мобилното приложение ще изпрати известие на мобилния телефон преди датата на изтичането ѝ. Регистрирайте потребителски профил и получавайте напомняне за изтичащ срок на валидност, за да не се налага да проверявате периодично. В него за удобство на клиентите се съхраняват историята на всички покупки и пътните превозни средства с техните регистрационни данни за лесно и бързо подновяване.

Vinetki.bg и Tollpass.bg са високотехнологични онлайн платформи за пътни такси, които улесняват потребителите. Те гарантират сигурността на въведените данни и банковите картови транзакции.

Вече три години „Интелигентни трафик системи“ АД, като официален партньор на Агенция „Пътна инфраструктура“ и лидер на пазара за електронни услуги, осигурява безпроблемно закупуване онлайн на електронните винетки за леките автомобили.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn