Илияна Кокотанекова от КЛА”Оборище” завоюва сребърен медал в дисциплината тласкане на гюле в Националния шампионат за юноши и девойки под 20г.

Илияна Кокотанекова от КЛА”Оборище” Панагюрище, с треньор Катя Кроснарова, завоюва сребърен медал в дисциплината тласкане на гюле в Националния шампионат за юноши и девойки под 20г. – старша възраст, с личен рекорд 11.18 м. Шампионатът се проведе на 27 януари в зала „Асикс арена“ в София.

„Браво, Илияна! Време ти беше да избухнеш! И, никога не губи вяра и надежда в себе си, няма невъзнаграден труд!”, написа в социалните мрежи нейната треньорка Катя Кроснарова.

Тя благодари на всичките си състезатели за доброто представяне на Националния шампионат. На Илияна за сребърния медал, на Иван Иванов, който въпреки грипния вирус успя при по-големите да завърши дисциплината на 5-то място, Ралица Караколева, Николета Карабойчева, Цветка Ножделова и всички останали от КЛА”Оборище” Панагюрище. Сърдечни благодарности Кроснарова отправи и към олимпийската вицешампионка в скок на височина Мирела Демирева и нейната майка Валя Демирева, които дариха на КЛА”Оборище” нови шпайкове за скок височина. „Ще се постарая във времето да станат шампионски”, обеща Кроснарова.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn