Инж. Илия Гърков е първият носител на приза „Лъчезар Цоцорков“ на конкурса „Мениджър на годината“

Вицепрезидентът на „Дънди Прешъс Металс“ и изпълнителен директор за България инж. Илия Гърков е първият носител на новоучредената награда на конкурса „Мениджър на годината“ на името на проф. Лъчезар Цоцорков за подкрепа на развитието на регионите.

Призът бе връчен от председателя на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“АД Димитър Цоцорков на Ирена Цакова – директор „Разрешителни и правни дейности“ в „Дънди прешъс металс“, по време на единадесетата церемония по връчването на наградите в конкурса, която се проведе на 12 ноември в София. Специалната награда, която носи името на проф. д-р Лъчезар Цоцорков, ще се връчва ежегодно и ще отличава мениджърите, които в най-голяма степен подкрепят развитието на своите региони и местните общности.


„Благодаря на екипа на списание „Мениджър“, че учреди тази награда на името на моя баща, защото той инвестираше в развитието на родния ни край с вярата, че в една малка българска община могат да се случват проекти на световно ниво“, каза в приветствието си Димитър Цоцорков – председател на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“АД. „Вярвам, че всички ние ще помагаме добрите дела да се множат и занапред. Щастлив съм да обявя, че фондациите „Асарел“ и „Цоцорков род“ – като част от тази ежегодна награда – всяка година ще подкрепят реализацията на социален проект, който ще бъде иницииран от мениджъра, избиран за носител на този приз, в подкрепа на развитието на региона, в който оперира неговата компания“, допълни Димитър Цоцорков.
Големият победител в конкурса „Мениджър на годината 2018“ е Александър Димитров – председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на „А1 България“. Наградата му бе връчена от президента Румен Радев. Всеки един от десетимата финалисти в надпреварата за 2018 година бе отличен със специална грамота за висши постижения в мениджмънта.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn