Инж. Красимир Кръстев, инспектор „Пожарна безопасност“ в “Асарел-Медет” е отличен за съществен принос за осигуряването на пожарната безопасност и защита на населението за 2019 г.

В Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” в Пазарджик се проведе първият етап от Националния конкурс „Пожарникар на годината за 2019”., съобщават от Пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.

Вчера на церемония в сградата на пожарната директорът комисар Ангел Дудов връчи на победителите на областно ниво в отделните категории на конкурсната надпревара заповеди за награди „Писмена похвала”.

Ето и отличените служители:

  1. В направление „Пожарогасене и спасителни дейности”
  • Младши експерт Виден Кадьов – началник на дежурна смяна в РСПБЗН-Велинград

 

  1. В направление „Контролна дейност”
  • За служители с висше образование – инж. Красимир Писков – инспектор в РСПБЗН-Пещера
  • За служители със средно образование – Александър Генчин – началник на Противопожарния участък в Септември при РСПБЗН-Белово

 

  1. В раздела за отличени представители на органите на държавната власт, местното самоуправление, юридически лица и граждани е номиниран г-н Красимир Кръстев, работещ като инспектор „Пожарна безопасност“ към сектор „Безопасност и здраве при работа“ към Минно-обогатителен комплекс „Асарел Медет“ АД гр-Панагюрище. Номинацията е за конкретен и съществен принос за осигуряването на пожарната безопасност и защита на населението за 2019 г.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn