Инициативата „Купи и дари” за втори път в Панагюрище

На 21-ви април стартира втората съвместна инициатива на „Лайьнс клуб”- Панагюрище и верига хранителни магазини „Дани” под надслов „Купи и дари”. В рамките на тази акция всички, които пазаруват в магазини „Дани” ще имат възможност да купят и дарят хранителен продукт според своите възможности и желание. Тези продукти ще се събират в определените за целта съдове до касите на магазините, след което ще бъдат пакетирани и разпределени на хора в затруднено материално положение.

„Нека в дните на най-големия християнски празник Възкресение Христово да отворим сърцата си и да дарим радост и топлина на хората в нужда!”, призовават организаторите.

Припомняме, че  при първата съвместна благотворителна инициатива на „Лайънс клуб“- Панагюрище и верига хранителни магазини „Дани” под надслов „Купи и дари” ,  в навечерието на Коледа бяха събрани около 400 кг хранителни продукти. Те бяха разпределени и доставени на 58 човека от Панагюрище и общината, определени по критериите за нуждаещи се на социалните служби.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn