Инициативата „Тя е красива” днес в „Уни Хоспитал”

МБАЛ „Уни Хоспитал” – Панагюрище организира събитието „Тя е красива”. Инициативата е в подкрепа на жени, диагностицирани с онкологично заболяване и ще се състои днес, 26 януари, от 10:00 часа в Онкологичния център на болничното заведение. Проявата цели да покаже, че въпреки предизвикателствата на диагнозата и лечението, прилагането на правилния медицински и психологически подход към нуждите на пациентите им позволява не само да водят нормален начин на живот, но и да бъдат най-доброто си Аз.

Това събитие е част от стратегическата инициатива „Победителите”, която е насочена както към пациентите, така и към техните близки и цялата общественост.

Предвиден е неформален разговор-дискусия с водещи специалисти – д-р Кръстева – началник на Онкологичния център в болницата, д-р Захари Захариев – лъчетерапевт, пластичните хирурзи – д-р Регина Хатър и д-р Първан Войнов, и клиничният психолог Димитър Кръстев. Коафьори и гримьори ще дават съвети и ще направят грим и прическа на желаещите. За финал на „Тя е красива“ ще има модно дефиле на всички участници.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn