Иновативно: Skype Translator

 

До края на лятото всички потребители на Skype ще могат да ползват новия полезен инструмент с името Translator, който може в реално време да превежда гласови съобщения в текст, благодарение на иновативната Text-to-Speech технология на Microsoft. На този етап услугата е в състояние да разпознава английски, испански, италиански и мандарин, но от компанията са се ангажирали да увеличат техния брой в кратки срокове след нейната премиера. Това съобщава порталът digital.bg.
Oт Microsoft планират да превърнат Skype Translator в интегрална част от десктоп приложението на услугата и респективно от платформата Windows 10, чиято премиера ще видим на 29 юли. Желанието на компанията е да позволи на повече потребители да работят с услугата, като премахне ограниченията за регистрация, за да може да помогнат всички те с добавянето на поддръжка за още езици в нея.
Skype Translator също така е в състояние да превежда и над 50 писмени езика и е функция, която има за цел да улесни значително провеждането на видео разговори, особено сред бизнес потребителите.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn