Интересни занимания, игри, веселие и богата празнична програма на първи юни в Панагюрище

Денят на детето събра на централния площад в Панагюрище стотици малчугани, за да се забавляват по случай Международния ден на детето.

Община Панагюрище се беше погрижила празникът „Усмихни се с мен“ да е много пъстър, наситен с куп забавления, игри и изненади в продължение на няколко часа.

Богатата празнична програма включваше песни, фокуси, забавни игри, комеди и балонно шоу, сценична анимация със звездата на българската магия Шехерезада, шеф Нанси от Монте Карло и кака Ива. Водещ на програмата беше Бате Божо Божидар Попчев.

В истинска атракция се превърнаха артистите на кокили.

Пъстри папагали привличаха вниманието, мнозина си направиха снимка за спомен с пернатите животинки.

На голям интерес се радваха и обособените в шатри Детски академии, предлагащи различни занимания под ръководството на Вера Богоева, Пепа Машева, Анна Гагова и Наталия Терзиева. Децата имаха възможност да си направят рисунка на лице, да рисуват върху керамични фигурки, да моделират с пластелин, сами да измайсторят бижута, да бъдат нарисувани с къна от Петя Настева.

Десетки малки художници се включиха в предизвикателството на младежите от Лео клуб-Панагюрище и заедно сътвориха найдългата рисунка.

В специално предназначен кът бяха разположени въртележки, надуваем замък и различни атракциони.

Много настроение създадоха музикалните изпълнения на малките таланти от Центъра за подкрепа за личностно развитие и танците на денс-формация „Олимпея“.

Танц с послание за мир“ оформи финала на празничната програма.

Още снимки от празничното събитие може да видите на фейсбук страницата на Медиен център „Оборище“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn