И чарът на лицето ви грейва!

Специално внимание, съвет от професионалисти, изискано фризьорство и умело положен грим. Откриваме ги в салон за красота „Каменград“, Панагюрище.

grimgrim 1

„Изключително важно условие да изглежда гримът добре е той да бъде идеално съобразен с повода, по който се прави, с времето и мястото, където ще се провежда събитието и естествено с природните дадености на лицето, на което се прави гримът“, категорична е професионалният гримьор Красимира Михайлова от салон за красота „Каменград“.
Така например, дневният грим трябва да бъде по-лек, с по-ненаситени цветове. „Ако се прави просто за ежедневието трябва да е по-непретенциозен и натурален, основно да освежава вида“, казва Михайлова и препоръчва телесни, пясъчни, земни тонове, очна линия и бледо червило или прозрачен гланц. Опушеният грим е подходящ за вечерта, съветва професионалистката.

mariq pricheska5pricheska 2DSC_3158mariq pricheska4

„За да може един тоалет да е завършен, трябва да обърнем внимание и на прическата си. Това е изключително важно особено, ако сме поканени на сватба, новогодишно парти или друго официално събитие“, казва коафьорът Мария Стойковска от салон за красота „Каменград“.
Прическата за специален повод не бива да е много опъната, гладка и строга“ , съветва Стойковска и препоръчва по–небрежните кокове, които тази година бяха предпочетени от много абитуриентки. За допълнителен ефект е добре да се постави акцент в прическата, като например фуркети с камъни.

„Ние даваме професионални съвети, но винаги се съобразяваме с мнението на клиентите“, категорична е Мария.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn