Йога-практика проведоха участниците в проект „Знаещи, здрави, силни, творящи“ на сдружение „На орището“, с. Попинци

Поредна порция знания и умения получиха участниците в проект „Знаещи, здрави, силни, творящи“ през изминалите почивни дни. Водени от Гинка Вихрогонова и Мирослав Пенев в темата „Щастлив живот в здраво тяло – йога, дихателни техники, медитация “ участващите имаха възможност да чуят интересна и важна информация и да се потопят в йога-практика за начинаещи.

Залата по танци на сдружение „На орището“ се изпълни с още духовна енергия чрез демонстрираните техники на дишане и медитация, насочени към справяне с психичното напрежение, постигане на баланс и преодоляване на житейски трудности . Базови знания за здравословно хранене и отношение към живота и здравето предизвикаха интереса на присъстващите младежи, близките им хора в зряла възраст, както и на трима малки, желаещи да се развиват и обогатяват, танцьори на ПТС „Тангра“. На финала от споделеното удовлетворениеот срещата се роди намерението за нови бъдещи споделени йога-практики на Орището в Попинци.

Организаторите на „Знаещи, здрави, силни, творящи“ към Сдружение „на Орището“, финансиран от Община Панагюрище, изразяват сърдечна благодарност на лекторите за приноса им за успешното реализиране на проекта!

 

 

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn