Какви са най-новите тенденции при спортните залози?

Основният тренд в главозамайващо бързото развитие на бетинг индустрията е появата на все повече нови и нови функции. Това са или помощни инструменти, или специални екстри, с които играчите да подобрят качеството на преживяването, а защо не и да повишат шансовете си за печалба. Голяма част от тези нововъведения и подобрения представляват важните функции, с които потребителят си осигурява безпроблемна активност, много забавление и разбира се по-голям финансов приход от спортни залози. Кои са тези екстри и допълнения по бетинг сайтовете ще разберете в редовете по-долу.

Кеш Аут

На практика, без тази функция всеки път, когато направите не особено добра или грешна прогноза, ще си понасяте разочарованието и риска. Когато обаче букмейкърът ви дава възможност да затворите своя залог (другото наименование на екстрата), вие можете да се откажете от него още преди да е приключил мачът. По този начин не само ще си спестите огромно финансови загуби, но и ще възстановите част от сумата на вашата ставка. Имайте на предвид, че по-модерните букита разполагат и с така наречения частичен кеш аут. При него част от залога е затворен срещу определена сума, предложена ви от компанията, а другата продължава да е „в играта“, тоест оставате с шанса да спечелите от така направената от вас прогноза.

Bet Builder

Това е уникална по рода си функция. Тя е позната и с името Създай залог. Ако искате да направите своя собствена комбинация от селекции, трябва да се научите как се използва създай залог, в случай че вашият букмейкър изобщо разполага с тази опция. При нея можете да направите един акумулатор от различни селекции, представляващи отделни пазари за едно и също събитие. В крайна сметка получавате и значително по-висок финален коефициенти. В миналото букитата предоставяха възможност на играчите да правят само комбинации от футболни пазари, но в днешни дни има и компании, които позволяват Създай залог да се прилага и за други спортни дисциплини, включително баскетбол, тенис, волейбол и бейзбол.

Пряко предаване

Позната още и като Live streaming с тази услуга можете не просто да залагате и да се забавлявате, но и да гледате мачове на живо. Опцията е изключително удобна за онези случаи, в които искате да проследите дадено събитие, но то не се предава пряко по никоя телевизия. Или се предава, но за целта трябва да си платите – било то абонамент, или някаква еднократна такса. Точно обратното правят букмейкърите днес. Те ви предоставят Пряко предаване на мачове напълно безплатно. Имайте на предвид обаче, че в повечето случаи Live streaming изисква от играчите да отговарят на някои критерии – например, да са регистрирани играчи в платформата, да имат поставен залог в рамките на определен период от време или да разполагат с минимална фиксирана сума по сметките си.

Крипто плащания

Естествено е, че всеки опитен играч ще търси букмейкър, предлагащ достатъчно количество надеждни и удобни платежни методи. Допреди няколко години минималното изискване към букитата беше да имат вариант за депозити и тегления с карти, банков трансфер и няколко на брой електронни портмонета. Нещата обаче се промениха коренно, когато в бетинг индустрията се появиха крипто плащанията. Възможността да правите анонимни депозити и тегления е сред най-полезните съвременни функции на модерните букмейкъри. Крипто валутите са предпочитано средство за разплащане и защото е по-бързо, надеждно и безопасно.

Ако вашият букмейкър разполага с всички изброени иновативни функции в този материал, честито – вие определено сте направили отличен избор за бетинг платформа. Ако в него липсват някои от функциите, не се тревожете. Можете да намерите множество официално лицензирани букмейкъри у нас с всички така изброени по-горе екстри.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn