Как efbet подпомага българския спорт?

Светът на спорта винаги е имал един много верен партньор във всяко начинание – букмейкърите. Колаборацията между двете страни винаги се е забелязвала, а положителният резултат се отчита най-вече от феновете и спортните запалянковци. Хазартната индустрия в лицето на букмейкърите често влиза в ролята на основен спонсор на отбори, понякога на цели първенства.
Без съмнение в България можем да забележим, че един от най-сериозните и щедри спонсори е букмейкърът ефбет. Не случайно и родното първенство носи неговото име. Един интересен факт е, че тази практика се предлага отдавна в редица други страни. Най-вероятно можем да забележим как някои първенства в Англия веднъж носят името на бира, друг път са спонсорирани от друга компания, но по-важният въпрос е, какво наистина получават феновете и отборите.
Да започнем с това, че когато се появи толкова сериозен спонсор, първо забелязваме подобряване в материалната база, това означава по-добра качество на картина, повече възможности за феновете и още много други. Повечето спонсори биха финализирали сделката до тук, но ако разгледаме портфолиото със спонсори, можем да открием, че редица отбори са облагодетелствани от родния букмейкър. В това число попадат отбори като Лудогорец, Локомотив Пловдив, ФК Витоша, Арда, Берое и Дунав.
Не трябва обаче да смятаме, че вниманието е насочено само към отборите в основното футболно първенство. В листата ще открием и футболни клубове от втора лига като Монтана 1921, Нефтохимик Бургас, Поморие, Спартак Варна, Локомотив София и още много други. Можем да открием и отбори от Трета лига, подпомагане на футболни отбори от женската футболна лига, но още по-приятната изненада е, че вниманието не свършва само до футбол. Интересен факт е, че букмейкърът оперира вече в няколко страни, но погледът остава към родния спорт. Спортните запалянковци могат да открият специалният вход в efbet за България за актуални предложения и информация за цялото портфолио.
Вниманието към волейболът и баскетболът също може да се забележи, а към това трябва да добавим и спортове като бокс и кану-каяк. Първо трябва да обърнем внимание на факта, че повече отбори имат шанс за развитие и подобряване на материалната база. Нека не забравяме, че преди всичко спортът не е просто индустрия, а и възможност за привличане на млади таланти, следователно с такъв спонсор, повече отбори могат да подобрят и школите си, с което автоматично да повишат и качеството на съответния спорт.
Колкото по-високо е то, толкова по-сериозни шансове имат повече отбори за представяне в европейски турнири, а това разбира се ще привлече и още повече спортни фенове и запалянковци. Най-вероятно се чудите какво получава букмейкърът в замяна?

Когато спортът е на високо ниво и генералният спонсор се стреми да подобри собствените си услуги, можем да забележим наличието на по-добри коефициенти, предлагането на повече разнообразни услуги и още повече адреналин.
Съответно всички страни печелят, а и запалянковците могат да бъдат сигурни, че дават своя принос, когато избират генералния спонсор. Не трябва да забравяме, че клубният футбол в България винаги се е радвал на висок интерес сред феновете и редица данни показват, че феновете винаги биха насочили вниманието си към него, вместо други първенства в Европа и по света.
Именно по тази причина се търси и сериозно качество, а то може да стане единствено и само с по-добра игра, а тя е възможна с по-сериозна мотивация и още повече възможности за играчите, следователно това е правилният път и точно по тази линия можем да видим, че се случва. Спортът винаги е имал нужда от финансова подкрепа и е факт, че такава има.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn