„Каменград” Хотел & СПА бе отличен на престижен форум

Общини, хотелиери и туристически компании от България, Турция, Македония и Албания получиха годишните награди за Балканска туристическа индустрия. Посланици, министри, народни представители и експерти в областта на туризма връчиха престижните статуетки на годишната церемония Balkan Awards for Tourism Industry 2016,  която се проведе на 01.12.2016г. в столичния хотел „Премиер Бест Уестърн”.

photo1awardsСред наградените бе и четиризвездният „Каменград” Хотел & СПА, част от веригата „Тракийски хотелиери“, който получи заслужен приз в категория „Успешно утвърждаване на гр.Панагюрище като дестинация за спа, конферентен и културен туризъм чрез „Каменград” Хотел&СПА“. Наградата бе връчена на управителя на дружеството Ивайло Кожухаров от директора на дирекция „Програми и проекти” към министерство на туризма Милка Нанова.photo3awards

Седмица по-рано в хотел „Холидей Ин” в София се проведе и първата международна конференция за хотелски и ресторантски маркетинг у нас – HOTCON 2016. В качеството си на управител на „Тракийски хотелиери”  Ивайло Кожухаров  бе поканен да се включи в дискусията „Маркетинг на дестинацията” с кратко представяне на хотел „Каменград” Хотел & СПА и неговата политиката за привличане, задържане на клиенти и изграждане на положителен имидж на дестинацията.

Oborishte.bg

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn