Кандидатът за кмет на Реформаторския блок Пламен Търкаланов: „Искаме Панагюрище и общината да станат притегателен център за всички свои деца”

Председателят на предизборния щаб на Реформаторския блок Ясен Христов откри предизборната кампания за избор на кмет на община Панагюрище, кметове на кметства в общината и общински съветници. Събитието се състоя в камерната зала на Театър Дом-паметник на 28 септември. „Когато посрещахме новата година с приятели и симпатизанти ние си пожелахме 2015-та да бъде реформаторската година“, с тези думи кандидатът за общински съветник Пепа Филина приветства присъстващите.
Ясен Христов представи кандидата за кмет на община Панагюрище Пламен Търкаланов, който начерта целите на Реформаторския блок: „Днес ние сме други, по-силни, по-уверени и знаем какво искаме. Искаме да управляваме Общината. Смели сме и определено сме демократични. Ние искаме гражданите на общината ни сами да преценят и решат дали града и общината, в която живеят е най-доброто място за живеене. Сами да определят как да го постигнем. Искаме Панагюрище и общината да станат притегателен център за всички свои деца. Където и да ходят по света панагюрските деца – да учат,да работят, в крайна сметка да се върнат в Панагюрище. Тук да отгледат децата си, тук да остареят. Всичко това може да бъде постигнато само ако сме единни, ако всички заедно определяме какво искаме да постигнем и как.Не някой в кабинета си да реши къде да бъде построена детска площадка. Къде да се направи градинка. Къде да се отсече дърво и къде да се засади ново…“
Бяха представени и кандидатите за кметове на кметства: за село Попинци – Иван Манчоров, село Оборище – Николай Дишков, село Панагюрски колонии – Марио Мънков и село Поибрене – Лучко Дишков.
Кандидатите за общински съветници имаха възможността сами де се представят пред симпатизантите на Коалиция Реформаторски блок-Панагюрище, като споделиха какви са целите които си поставят, ако бъдат избрани. В листата на кандидатите за общински съветници са: Пламен Търкаланов, Пепа Филина, Веселина Зумпалова – Ралчева, Николай Дишков, Пенка Пенева, Недялко Атмаджов, Веска Йорданова Барова, Янко Маринов, Недка Костуркова, Тодор Петкански, Стоян Станчев, Христо Василев Цоневски, Иван Длъгнеков, Стоян Спасов, Стоян Христов, Марио Мънков, Лучко Дишков, Парашкева Кекова – Ламбова, Никола Богданов, Румен Йорданов, Георги Иванов.
Всички кандидати се обърнаха към избирателите с призив да използват възможността за отбелязване на предпочитания кандидат с преференция и по този начин сами да подредят листата за общински съветници в желания от тях ред.

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn