Касуми Ишикава, носителка на златния медал в първото издание на Asarel Bulgaria Open е сред участничките и в тазгодишния турнир

Касуми Ишикава, носителка на златния медал в първото издание на Asarel Bulgaria Open е сред участничките и в тазгодишния турнир, който ще се проведе от 15 до 20 август, в зала „Арена Асарел”, гр. Панагюрище, съобщават от Българската федерация по тенис на маса (БФТМ). 7-та в света ще се състезава за първото място и тази година в Seamaster 2017 ITTF Worl Tour – Bulgaria Open с Мима Ито, детето чудо, което е 11 в света и Хитоми Сато – 12 в световната ранглиста.

Припомняме, че  заявка да участва на Seamaster ITTF Word Tour Asarel Bulgaria Open е направил Димитрий Овчаров, №5 в световната ранглиста. Натурализираният германец  спечели Откритото първенство на Китай, което е един от 6-те турнира в ITTF World Tour Platinum. Заявка е направил и силният нигериец Куадри Аруна – №35 в света (на снимката). Предстоящото трето издание на международния турнир по тенис на маса „Асарел България Оупън”, което ще се проведе от 15 до 20 август, ще бъде с рекорден награден фонд от 130 000 щ. долара. Увеличаването на наградния фонд с 50 000 щ. долара в сравнение с миналата година, е благодарение на отличните оценки за провеждането на досегашните две издания.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn