Клубът на привържениците на ЦСКА в Панагюрище проведе Общо събрание

Общо събрание проведе днес Сдружение с нестопанска цел „Клуб на привържениците на ЦСКА Панагюрище“, в камерната зала на Театър Дом-паметник.

IMG_8343

Отчет на дейността на Сдружението за периода 2016-2017г. направи председателят на клуба д-р Любомир Димитров, който подчерта, че като членска маса това е най-голямата Неправителствена организация в Панагюрище.

Една от най-важните задачи през отчетния период е била регистрацията на клуба. Изработена и патентована е била емблемата на клуба, изработени са членски карти, знаме и шалчета с логото на клуба, календари. Над 20 са организираните посещения на мачове на ЦСКА. „Клуб на привържениците на ЦСКА Панагюрище“ отпразнува тържествено спечелването на емблемата на клуба и своя първи рожден ден. По този повод феновете на червения отбор организираха среща пред вечния огън на мемориален комплекс „Априлци“ , където направиха снимки за спомен от паметното събитие.

IMG_8348

Безспорно едно от най-големите мероприятия е преминалия при изключителен интерес турнир по футбол за деца и юноши “За малките и голямата игра”, организиран от Община Панагюрище, Клуб на привържениците на ЦСКА-Панагюрище, Лео клуб – Панагюрище и Интеракт клуб – Панагюрище, състоял се на 13 и 14 май тази година. Футболни умения демонстрираха 142 деца и юноши, разделени в 12 отбора. Специален гост на турнира беше спортният директор на ЦСКА Пламен Марков.”Турнирът имаше голям отзвук. Получихме поздрави от спортни деятели, директори на училища, дори от противници. Вече имаме заявки за участие в турнира през следващата година от училища в Стрелча и Пазарджик, и столичния клуб „Червени сърца”, съобщи с гордост д-р Любомир Димитров.

Изключително успешен беше дебютът на отбора „Фен клуб на ЦСКА“ в турнира по мини футбол, организиран в чест на Деня на миньора, където тимът спечели  Купата за феърплей.

Като пропуск в дейността си червените фенове отчетоха липсата на по-добра комуникативност със сродни клубове и необходимостта от по-голяма активност в благотворителни дейности.

IMG_8351

В изпълнение на основната цел на Сдружението, популяризирането на ЦСКА,  „Клуб на привържениците на ЦСКА Панагюрище“ предвижда организирането и спонсорирането на екскурзия за деца от Панагюрище в неучебен ден до София с посещение на Музея на спортната слава на ЦСКА на стадион „Българска армия“, с интересна беседа от директора на музея Александър Манов, Военно историческия музей и базата в Панчарево.

IMG_8356

Финансов отчет на Сдружението за периода 2016-2017 г. представи Ганчо Кесов, който призова членовете на клуба да бъдат по-отговорни при плащането на членския внос. Разгледан и приет бе проекта на бюджета за 2017 година.Уважено бе желанието на Мартин Делибашев да бъде освободен като член на Управителния съвет. С решение на Общото събрание беше променен Устава на Сдружението, като броят на членовете на Управителния съвет бе увеличен от 7 на 9. Новите имена в състава му са Георги Гущеров, Ненко Търкаланов и Тодор Делибашев, Николай Стойнов ще бъде член, но без право на глас. Припомняме, че другите членове на Управителния съвет са: Тодор Бараков, Ганчо Кесов, Петър Бабачев и Димитър Димитров, председателят на Сдружението д-р Любомир Димитров и неговия заместник Иван Раков. В точка „Разни” бе обсъдено и прието предложението децата да плащат по-ниска цена за посещението на мачовете на ЦСКА.

IMG_8359 IMG_8360

На финала 9 нови членове на „Клуб на привържениците на ЦСКА Панагюрище“ получиха своите карти. Успешната година червените фенове отпразнуваха на хижа „Оборище”.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn