Градоначалникът Белишки – сред номинираните за „Кмет на месеца“. Темата на конкурса е „Спортно лято“

Кметът на община Панагюрище Никола Белишки е номиниран в конкурса „Кмет на месеца“ за месец юли, провеждан от  Портала на българските общини Kmeta.bg. Конкурсът през този месец  е на тема „Спортно лято“. Панагюрският градоначалник е сред номинираните  кметове на общини с население между 20 000 и 50 000 жители.

Част от общините от години се грижат да предложат забавления за хлапетата, за да са спокойни родителите къде са наследниците им. Затова и в градовете кметските екипи организират много тренировки по различни видове спорт, в които малчуганите и младежите да тренират здрав дух и здраво тяло. Повечето от тях са безплатни за децата, а общините разчитат на добре подготвени учители и треньори. Други пък организират общински лагери, в които учениците спортуват и се забавляват сред природата.

Онлайн гласуването на Kmeta.bg в секцията „Кмет на месеца“ започна на 10 юли и ще продължи до 28 юли включително. А на 29 юли 2019 г. ще бъдат обявени победителите, събрали най-много подкрепа от гражданите. Те ще получат специален сертификат.

Можем да подкрепим кмета на община Панагюрище, като дадем своя глас на интернет страницата: https://www.kmeta.bg/konkurs/konkurs-kmet-na-meseca-za-yuli-na-tema-sportno-lyato.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn