Кметът Белишки убедително води в класацията „Кмет на месеца“

Кметът на община Панагюрище Никола Белишки води в класацията „Кмет на месеца“ за 2016 година в категорията „Зимно почистване”. Панагюрският кмет бе номиниран  в класацията на портала за местно самоуправление „Кмета.бг” в категория „Общини с население между 20 000 души и 50 000 души“. В нея номинирани са още кметове Добромир Добрев (Горна Оряховица), Иван Алексиев (Поморие), Владимир Георгиев (Самоков), Николай Мелемов (Смолян).

„В Панагюрище нямаха проблеми със затворени пътища, защото още по празниците, когато започнаха заледяванията, се използваха прерапарти и сол за предотвратяване на инциденти. Всички пътища от републиканската и общинската пътна мрежа на територията на община Панагюрище бяха почистени. С това кметът на Панагюрище Никола Белишки заслужи номинацията си в конкурса „Кмет на месеца“.“, се казва в мотивите за номинацията. Недоволство е имало за почистването на пътя Панагюрище-Стрелча, но това трасе не се поддържа от Общината, а от Областното пътно управление. Пътят Панагюрище-Пазарджик също бе почистен, заявява Белишки и уточнява, че са почистени и пътищата към селата в региона, където има по-голяма снежна покривка, а училища и детски градини бяха снабдени с горива още преди да приключи годината.

Гласуването продължава до 29 февруари, а към момента Никола Белишки е събрал 65% от вота. Всеки, който желае, има възможност да подкрепим кмета на община Панагюрище, като даде своя глас на интернет страницата http://kmet.kmeta.bg.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn