Кметът на община Панагюрище Никола Белишки с почетен знак-медал „За хората с добри сърца“

Фондация „Помогни на нуждаещите се“, Колеж „Източен Европейски Образователен Център“, Граждански форум „Съвет на нацията“ и Журналистическо дружество „Европрес“ удостоиха кмета на община Панагюрище г-н Никола Белишки с Почетен знак-медал „За хората с добри сърца“ за личния му принос в утвърждаване на възрожденските ценности и опазване на историческата памет на българите.

Номинацията за присъждане на Почетния знак-медал „За хората с добри сърца“ на кмета на община Панагюрище е на Фондация „Помогни на нуждаещите се“, с председател Георги Найденов. Комитетът по номинациите, с председател Мария Василева и членове проф. д-р Велин Аргатски, доц. Ненко Машонов, йеродякон Петър Граматиков, д-р Боньо Бонев и протоколчик Моника Черкезова е взел решение да отличи Никола Белишки със специален диплом за съпричастност, професионализъм и обществена активност при реализацията на проекта „Светът без грим“ на Фондация „Помогни на нуждаещите се“ и Колеж „Източен Европейски Образователен Център“, посветен на глобалните проблеми на мира и човечеството в 21 век.

Статутът на Почетния знак-медал „За хората с добри сърца“ на Фондация „Помогни на нуждаещите се“ е приет с Протокол №118/2002 г. и се връчва ежегодно.

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn