Кметът на с. Левски Славчо Мавров с Почетна грамота за цялостен принос за развитието на НСОРБ

Кметът на с. Левски Славчо Мавров получи грамота за цялостен принос за развитие на Национално сдружение на общините в Република България. Той е награден за дългогодишната му работа в местната власт – пет мандата кмет на село Левски.

Отличието е по повод 25-та годишнина от създаването на Сдружението, чиято цел е изграждане на силно, ефективно, изцяло в полза на гражданите и отговорно местно самоуправление.

От името на председателя на УС на НСОРБ Даниел Панов и изпълнителния директор на Сдружението Силвия Георгиева, днес, 27-ми януари кметът на община Панагюрище Никола Белишки връчи почетното отличие на Славчо Мавров, минути преди началото на първото за 2022г. заседание на местния парламент. „Само 75 са кметовете на малки населени места в България, които са получили такова доверие от своите съграждани“ – подчерта градоначалникът и допълни „Аз лично искам да му благодаря за вече третия мандат, в който работим заедно, затова, че въпреки политическите ни различия, ние винаги сме намирали общия път за благоденствието на жителите на селото и общината“.

Това е признателност за моята работа. Дали вървя по правилния път, хората са го показали с вота си, вече пет мандата съм кмет на с. Левски“-сподели с вълнение Мавров и допълни: „Последните два мандата съм без опонент в надпреварата за кметския пост. Би било добре да има конкуренция, защото, както се казва „краде се с очите, краде се и с ушите“, една добра идея от опонента, би могла да се реализира в бъдеще“.

Мавров пожела на своите колеги-кметове на населени места, голяма част от които присъстваха в залата, и на кмета на общината нови успешни мандати, здраве и благополучие на общинските съветници и работещите в Общинска администрация.

По повод годишнината са били връчени отличията „Цялостен принос за развитието на НСОРБ“ на дългогодишни членове на ръководните органи на сдружението, на кметове на общини и председатели на общински съвети над 4 мандата.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn