Когато изгряваха „Звезди пред прожектора“. Вижте ексклузивни кадри с участието на Соня Немска преди да стане популярна певица

Панагюрци, спомняте ли си култовото за 90-те години шоу „Звезди пред прожектора“ за млади музикални таланти? Публиката изпълваше до краен предел голямата зала на панагюрския театър. През годините шоуто позволи на десетки панагюрски деца да усетят магията на сцената. За някои от тях музиката остана любов завинаги.

Вижте ексклузивни кадри от 1993 година,  това е едно от първите представления, а сред участниците е и Соня Немска, много преди да стане популярна певица.

Днес всяко събитие може да е в светлините на прожекторите и бързо става публично достояние, но не така е било в годините назад. Този запис е само малка част от видеоархивите на случили се в Панагюрище събития, някои от които никога не са показвани. Заслуги за тяхното опазване има дългогодишният служител в Театър Дом-паметник Марин Карамаринов, който всъщност е заснел голяма част от тях.

С този видеоматериал екипът ни стартира инициативата „Поглед назад“, чиято цел ще е периодично да ви показваме кадри от обществено значими през годините събития.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn