Козметичката Мария Загорска: „Една поддържана жена посещава козметично студио веднъж седмично“

В летния период кожата е подложена на огромно негативно въздействие от околната среда. Горещият влажен въздух през лятото е идеална среда за всевъзможни микроби и бактерии. Заради повишеното съдържание на прах във въздуха кожата бързо се замърсява, затова всяка сутрин и вечер почиствайте лицето си с тоалетно мляко и подходящ за вида на кожата ви тоник.
„Горещото време е тежко изпитание за кожата на лицето, особено за сухата. През лятото организма ни бързо се обезводнява, а кожата съответно се нуждае от активно овлажняване“, категорична е козметичката Мария Загорска от козметично студио на СПА хотел „Каменград“.
„Една поддържана жена посещава козметично студио веднъж седмично“, казва професионалистката, а за тези които биха искали да направят нещо полезно за себе си в домашни условия Загорска препоръча една хидратираща маска с банан.
Кой се нуждае от ботокс при положение,че природата ни е дала банан? Може да използвате банана като натурално, домашно приготвено средство за дълбоко овлажняване на кожата на лицето.Така тя ще стане по-мека, гладка и свежа, споделя козметичката.

Какво ви е нужно?

1 банан
1/2 чаша кисело мляко
2 супени лъжици мед

Намачкайте банана добре.Смесете го с млякото, прибавете меда и разбъркайте много добре, докато се получи мека
каша.Нанесете върху добре почистена кожа и оставете да подейства за около 30 минути. Изплакнете с топла вода.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn