Коледни светлини заблестяха в ДГ „Пролет“

На 8 декември 2021 г. за първи път грейнаха Коледни светлини в двора на ДГ „Пролет“. Радостното събитие съпреживяха децата, родителите и екипът на детската градина.

Бъдещите първокласници от група „Слънце“ и техните учители Теодора Костадинова и Десислава Шопова, изразиха празничните емоции с песни и стихове.

 

Специалната пощенска кутия се напълни с писма, споделящи надеждата за осъществяване на най-съкровените детски желания от Добрия старец. Коледният дух завладя всички присъстващи.

„С наближаването на най-светлите дни от годината става все по-блестящо и празнично в душите ни. Както казват, на Коледа се случват чудеса. Е, не всеки от нас е вълшебник, но всеки може да направи поне едно добро дело, за да стане светът по-различен, по-красив. Дано до всяко добро същество застане поне още едно!“ Нека си пожелаем: Дано! В името на нашите деца и тяхното бъдеще!“, каза в приветствието си директорът на детското заведение Марияна Илиева, и отправи пожелания за здраве и благословение. Запалването на светлините постави началото на празничните дни – „Коледна магия в детската градина“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn