Конференция за насърчаване на малките и средните предприятия в областта ще се проведе в Пазарджик

 

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира за представителите на бизнеса, неправителствения сектор и администрациите от област Пазарджик обучителна конференция на тема „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.”

Събитието, което се провежда със съдействието на Общината и Областната управа, ще се проведе на 19 май от 10.00 часа в зала „Маестро Г. Атанасов“ (в сградата на Община Пазарджик). В откриването на форума ще участват отговорни представители на кметския екип и областното ръководство, както и представител на Изпълнителната агенция. Модератор – регионалният представител на ИАНМСП за областите Пловдив, Пазарджик и Смолян, Веселина Велчева.

В програмата са включени теми, свързани с актуални за настоящата година мерки по Европрограмите, Националния иновационен фонд, както и Програма „Хоризонт 2020“. Представител на ИАНМСП ще представи и възможностите за участие в международни и български панаири, изложения и търговски мисии с логистичната и финансова подкрепа на Агенцията.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn