Концертът на Веско Ешкенази с Плевенската филхармония в Панагюрище се премества от 31 март на 3 април. Закупените билети важат без презаверка

Поради наложените нови противоепидемични мерки концертът на световно известният цигулар Веско Ешкенази с Плевенската филхармония в Панагюрище има нова дата. Събитието се премества от 31 март на 3 април, като всички закупени билети ще важат без презаверка, съобщават организаторите.

Веско Ешкенази и Плевенска филхармония ще представят „Годишните времена”  на 3-ти април /събота/, в Театър Дом-паметник, от 19:00 часа.

Изявеният български цигулар Веско Ешкенази представя забележителните музикални цикли „Четирите годишни времена” от двама велики композитори – Антонио Вивалди и Астор Пиацола. Вълнуващ концерт, който ще Ви заплени с поетичната музика, написана в началото на 18-ти век в Италия и страстната музика на любов и омраза, сътворена в средата на 20 век в Аржентина. ”Двете творби се допълват великолепно и „всеки слушател ще остане вдъхновен след този концерт” – споделя Веско Пантелеев-Ешкенази.

*Билети – на касата на Театър Дом-паметник, Панагюрище, цена на билетите: 20 и 25 лева.

* Местата са ограничени!

* Настаняването се извършва на 30% от капацитета на залата.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn