Концерт на една от най-големите певици на балканската музика Весна Змиянац в „Арена Асарел“

Една от най-големите певици на балканската музика Весна Змиянац ще изнесе впечатляващ предколеден концерт в новооткритата зала „Арена Асарел“ в Панагюрище. Събитието е на 11 декември 2015 г. Звездата е призната и обичана не само на Балканите, но и в цял свят. Едни от най-големите хитове на Весна Змиянац са легендарните „100 zivota“, „Kad Zamirisu Jorgovani“, „Svatovi“, „Kazni me“, „Kraljica tuge“, „Ne kuni ga majko“.
Творческият път на Весна Змиянац започва “под крилото” на друга легенда – Шабан Шаулич. За начало на кариерата й се смята появата й като певица в сръбската лента “Сок от сливи” заедно с тогавашните популярни изпълнители Нада Топчагич и Мирослав Илич. В нейна музикална визитка се превръща един от най-силните й хитове „Kad Zamirisu Jorgovani“ (“Когато люляците замиришат“). Именно това е и заглавието, което Змиянац избира за автобиографичната си книга, издадена през 2000 година.
Начало на концерта 20:00 часа. Билети – в мрежата на Eventim, както и на касите в зала „Арена Асарел“. Цена на билетите: 15 лева и 20 лева.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn