Криминалист от Перник е новият директор на ОДМВР-Пазарджик. Старши комисар Петко Шотлеков е преназначен на ръководна длъжност в РУ Панагюрище

От 29 август ОДМВР-Пазарджик има нов директор. Старши комисар Иван Зеленков. Той бе представен пред ръководния състав от заместник-главния секретар главен комисат Станимир Станев. Досегашният директор старши комисар Петко Шотлеков е преназначен на ръководна длъжност в РУ Панагюрище.

Припомняме, че старши комисар Шотлеков оглави пазарджишката дирекция преди по-малко от 15 месеца, заменяйки на поста старши комисар Ивайло Тишев. Преди това той бе дългогодишен началник на управлението в Панагюрище. 

Иван Зеленков е роден през 1973 г.. Бил е директор на ОД МВР-Перник, началник на първо и Второ РУ в миньорския град, както и шеф на районното управление в Трън. Семеен, с две деца и съпруга-юрист. 

Иван Зеленков е роден на 09.02.1973 г. Женен е и има двама сина. В системата на МВР е назначен през месец октомври 2002 г., като разузнавач в сектор „Криминална полиция“, завършил Военна академия „Г.С.Раковски“ – София, магистър по Национална сигурност и отбрана. Има още една магистърска степен, придобита в ЮЗУ „Неофит Рилски“ –  Благоевград.  

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn