Къща музей „Райна Княгиня” и местността Оборище са номинирани в Годишните награди в туризма за 2019-та

Община Панагюрище участва в четвъртите годишни награди в туризма, в категорията „Изборът на българите“. Чрез онлайн гласуване на страницата https://tourismawards.bg/cat/izbor-bulgari/ може да дадете своя вот за номинираните обекти – Къща музей „Райна Княгиня” и историческата местност Оборище. Крайният срок за гласуване е 6 декември 2019 година. Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в София на 16 декември.

Инициативата е на Министерството на туризма на Република България и има за цел да насърчи развитието на българския туризъм чрез популяризиране на туристическите обекти и дестинации, повишаване на конкурентоспособността и качеството на туристическата услуга. Конкурсът ще стимулира и въвеждането на иновативни практики в отрасъла с цел постигане на по-висока ефективност в предлагането на туристическите услуги.

Обективните резултати в конкурса са гарантирани, като гласуването е ограничено на база IP адреси. За реален глас се отчита само едно заявено желание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени повторно гласове от същия IP адрес се регистрират като недействителни.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn