„Лайънс клуб”- Панагюрище с покана за велопоход в рамките на града

Във връзка с годишния план на „Лайънс клуб” Панагюрище и международните програми на Световната здравна организация за борба с диабета, наднорменото тегло, затлъстяването и обездвижването, членовете на „Лайънс клуб” Панагюрище за четвърта поредна година организират традиционния велопоход в рамките на града. Тази година събитието ще се реализира съвместно с ”Ротари клуб” Панагюрище и с подкрепата на община Панагюрище и РУ на МВР гр. Панагюрище.

Мероприятието ще протече при спазване на противоепидемиологичните мерки за безопасност при масови събития на открито и съблюдаване на задължителната социална дистанция.

Походът ще се проведе на 17.06.2020г./сряда/, от 18:00ч. по следния маршрут:

Тръгване → от знака на Лайънс клуб П-ще (срещу бензиностанция „Петрол“) → бул. „Асарел“ → ул. „Оборище“  → ул. „Нистор Ружеков“ →  ул. „Райна Княгиня“ → пл. „20ти април“ → финал пред „Вечния огън“. РУ на МВР гр. Панагюрище ще осигури пилотен автомобил и безопасно трасе за преминаване на участниците.

По традиция на началната точка ще бъдат раздадени тениски, изработени и брандирани специално за събитието (до изчерпване на бройките).

На финалната точка от велопохода, организаторите ще подготвят индивидуални пакети с храна (сандвич, плод, вода) за участниците (до изчерпване на бройките).

От „Лайънс клуб” Панагюрище призовават участниците във велопохода да спазват следните мерки за безопастност:

– Велохоходът не е мероприятие със състезателен характер. Забранени са всякакви рисковани, необмислени и не нужни изпреварвания в групата!

– Пилотният патрулен ескортиращ автомобил е водач на групата! Не се изпреварва при никакви условия!

– Стриктно спазване на закона за движение по пътищата!

– Спазване на противоепидемиологичните мерки за безопасност и съблюдаване на задължителната социална дистанция!

„Метеорологичната прогноза в деня на велопохода засега е неблагоприятна, очаква се дъжд. Мероприятието ще се състои, молим участниците да бъдат подготвени”, апелират организаторите от „Лайънс клуб” Панагюрище.

 

Oborishte.bg

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn