„Лайънс клуб”- Панагюрище с покана за велопоход в рамките на града под мотото „Да победим диабета”

Във връзка с един от основните приоритети на Международното Лайънс движение и международните програми на Световната здравна организация за борба с диабета, „Лайънс клуб” – Панагюрище, съвместно с ”Ротари клуб” Панагюрище и с подкрепата на община Панагюрище и РУ на МВР гр. Панагюрище организира за пета поредна година велопоход в рамките на града под мотото „Да победим диабета”. Мероприятието ще се проведе на 20.06.2021г.,/неделя/ от 17:00 часа, и е част от дейностите по проект ,,Спортът е здраве” на Лайънс клуб-Панагюрище.

Походът ще се проведе по следния маршрут:

Тръгване → от знака на Лайънс клуб П-ще (срещу бензиностанция „Петрол“) → бул. „Асарел“ → ул. „Оборище“  → ул. „Нистор Ружеков“ →  ул. „Райна Княгиня“ → пл. „20ти април“ → финал пред „Вечния огън“. РУ на МВР гр. Панагюрище ще осигури пилотен автомобил и безопасно трасе за преминаване на участниците.

По традиция на началната точка ще бъдат светлоотразителни жилетки и шапки, изработени и брандирани специално за събитието.

На финалната точка от велопохода, организаторите ще подготвят индивидуални пакети със здравословна храна за участниците, каквато трябва да консумират диабетиците, и полезна за всички хора. .

С велопохода ще бъдат финализирани дейностите по проект ,,Спортът е здраве” на Лайънс клуб-Панагюрище,финансиран от Община Панагюрище по програма „Младежки проекти 2021“ .

Ето и пълната програма на спортния юнски празник в неделния ден:

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn