„Лайънс клуб”- Панагюрище с покана за велопоход в рамките на града по проект „Панагюрище спортува – Бъди активен“

По проект „Панагюрище спортува -Бъди активен“ и във връзка с един от основните приоритети на Международното Лайънс движение и международните програми на Световната здравна организация за борба с диабета, „Лайънс клуб” – Панагюрище с подкрепата на община Панагюрище и РУ на МВР гр. Панагюрище организира  велопоход в рамките на града. Мероприятието ще се проведе на 23.06.2022г., /четвъртък/ от 18:00 часа.

Походът ще се проведе по следния маршрут:

Тръгване → от знака на Лайънс клуб П-ще (срещу бензиностанция „Петрол“) → бул. „Асарел“ → ул. „Оборище“  → ул. „Нистор Ружеков“ →  ул. „Райна Княгиня“ → финал пред спортна зала „Арена Асарел“. РУ на МВР гр. Панагюрище ще осигури пилотен автомобил и безопасно трасе за преминаване на участниците.

По традиция на началната точка ще бъдат светлоотразителни жилетки и шапки, изработени и брандирани специално за събитието.

На финалната точка от велопохода, организаторите ще подготвят индивидуални пакети със здравословна храна за участниците.

Проектът „Панагюрище спортува -Бъди активен“ на „Лайънс клуб” – Панагюрище се осъществява с финансовата подкрепа на община Панагюрище и е част от програмата „Панагюрище – европейски град на спорта 2022“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn